E-mail ons op: automotive@n2people.nl Bel ons op: +31 (0) 85 020 08 05
Bel met ons op: +31 (0) 85 020 08 05

Werkgevers

Het is tijd voor een andere aanpak

Future at work

Gespecialiseerde automotive medewerkers

We werken aan de toekomst van automotive-bedrijven door het bedenken van nieuwe oplossingen omtrent de invulling van flexibele arbeid, maar N2 People Automotive gaat verder. De automotive branche vraagt om verdiepende vak- en proceskennis. Door de inrichting van een gespecialiseerd automotive-team kunnen we die toegevoegde waarde bieden aan relaties.
Meerwaarde bieden

Future at automotive work

N2 People staat voor een frisse kijk op de toekomst, die we direct benaderen. Die toekomst draait om werken op flexibele basis en het uitwisselen van (internationale) vakkrachten. Onze Engelstalige slogan staat daarom ook voor Europeanen die werken aan hun toekomst en zich verrijken in een ander land om zichzelf met meerwaarde aan te kunnen bieden op de arbeidsmarkt. Meerwaarde leveren staat namelijk centraal in “Future at work”. Door de inzet van onze uitzendkrachten werkt N2 People mee aan de toekomst van uw bedrijf.


Een goed gevoel

Zaken als flexibiliteit, service, levertijd, bereikbaarheid en het leveren van de juiste vakkracht zijn voor ons en u vanzelfsprekend.

Belangrijker nog is dat u een goed gevoel bij N2 People heeft. N2 People ontvangt vaak positieve reacties over onze passie, dienstbaarheid en persoonlijke betrokkenheid.

Wij werken al jarenlang samen met gerenommeerde partners en vertellen u graag meer over hen en onze projecten.


Wat klanten van ons vinden

Recencies

HANS BARTELEN

AUTOSCHADETEAM ROOSENDAAL

Op aanraden van ons collegabedrijf kwamen we in contact met N2 People, omdat zij goede ervaringen met hen hadden. Als ik bel dat ik iemand nodig heb, wordt er altijd snel gereageerd door N2 People. Dat vind ik belangrijk. Momenteel werkt er een plaatwerker bij ons. Nu nog op flexibele basis bij wijze van test, maar in principe wil ik hem fulltime gaan inzetten. Hij levert goed werk en communiceert goed. Ik zou dediensten van N2 People ook aanraden bij een collegabedrijf.

PATRIZIO FIORI

WELLCOLL HEERLEN

Ik kende N2 People al vanuit een groot collegabedrijf. N2 People levert de juiste mix mensen, van plaatbewerker tot voorbewerker tot spuiter of poetser; net wie ik op dat moment nodig heb. Ik heb momenteel 2 flexibele Poolse krachten in dienst. Ik wil graag vakkrachten binnen mijn bedrijf. Ik vraag N2 People daarom om fatsoenlijke vakmannen en die leveren zij mij ook. Als ik een cijfer mocht geven zou ik een 8.5 geven en ik zou hen zeker aanraden aan collegabedrijven.

PETER SINKE

AUTOSCHADETEAM BAARENDS IN GOES

Wij zijn met N2 People in zee gegaan omdat we met langdurig zieken te maken kregen en door het enorme werkaanbod (vanwege hagel) op onze vestiging. Ik heb voor N2 People gekozen omdat hun medewerkers uitgebreid getest worden, zodat ze 100 % zeker voldoen aan de hoge kwaliteitseisen hier in Nederland. Daar had ik eerder geen ervaring mee. Er werken 3 buitenlandse medewerkers fulltime bij ons: 2 plaatbewerkers/monteurs en 1 man die zich bezighoudt met plamuren – strakzetten voorbewerking en nabewerking. Wij zijn tevreden over N2 People.

Focus zorgt voor kwaliteit

Onze gespecialiseerde functies

N2 People gaat iedere uitdaging op het gebied van arbeid en automotive aan. We beschikken over verdiepende vak- en proceskennis. De belangrijkste profielen waar wij mee werken:

Hebben we uw interesse gewekt?

Onze medewerkers

Maar al te graag willen we met u in gesprek om te bekijken of onze strategie “Future at Work” ook voor u toegevoegde waarde kan bieden binnen de Automotive sector.